Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@05:49:53 GMT

خرابی پله‌های برقی شهری در چند نقطه تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۶۰۹۳

خرابی پله‌های برقی شهری در چند نقطه تهران

پله‌های برقی با هزینه‌های بسیار سنگین با هدف ارائه خدمات مطلوب به شهروندان نصب و راه‌اندازی شده‌اند. اما متاسفانه برخی از آن ها دچار نقص فنی شده و بلااستفاده مانده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نیمه‌ دوم دهه هشتاد شمسی شهروندان تهران با پدیده جدیدی از ارائه خدمات شهری مواجه شدند، راه‌اندازی و فعالیت پله‌های برقی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پله‌های برقی در ابتدا با هدف ارائه خدمات مطلوب به سالمندان، بیماران و توان‌خواهان راه‌اندازی شدند اما به مرور و با استقبالی که شهروندان از آنها داشتند، به یکی از نمادهای خدمات شهری تبدیل و بسیاری از پل‌های عابر پیاده به این پله‌ها تجهیز شدند؛ به طوری که تقریباً تمامی پل‌های عابر پیاده که از انتهای دهه هشتاد به بعد احداث شده به این پله‌ها مجهز هستند.

توسعه خدمات شهری با راه‌اندازی خطوط بی‌ آر تی و نیز گسترش خطوط مترو، مسئولان شهری را ناگزیر از راه‌اندازی پله‌های برقی در ایستگاه‌های این خطوط کرد تا طرح استفاده از وسائط نقلیه عمومی در حد شعار باقی نماند و به دلیل ارائه خدمات مطلوب، به عادت شهروندی شهروندان تهرانی تبدیل شود.

از این رو، نقش پله‌های برقی در استفاده شهروندان از پل‌های عابر پیاده، خطوط بی آر تی و حتی مترو را نمی‌توان نادیده گرفت. به همین دلیل نگهداری و سلامت فنی و بهداشتی این پله‌های مکانیزه مورد تأکید کارشناسان شهری است.

اما متأسفانه بارها دیده شده است که برخی از این پله‌ها از کار افتاده و خاموش هستند و  نارضایتی شهروندان را به دنبال خود دارد.

رسانه‌ها گزارش‌های مردمی متعددی در این خصوص دریافت می‌کنند و مشاهدات خبرنگاران هم حاکی از خرابی تعدادی از این پله‌های برقی است.

مشاهدات خبرنگار تسنیم در پیش از ظهر امروز شنبه 15 آبان هم از این خرابی حکایت دارد؛ پله‌های برقی خروجی‌های مترو در ایستگاه میدان امام حسین(ع)، پله‌ برقی رو به بالا در پل عابر پیاده ورودی میدان امام حسین(ع)، پله‌ برقی رو به پایین ایستگاه بی‌ آر تی ایستگاه میدان امام حسین(ع) ، پله‌های برقی رو به بالا در ایستگاه بی‌آرتی وحیدیه و نیز پله برقی رو به پایین پل عابر پیاده همین ایستگاه، خاموش بوده اند.

البته در کنار خاموشی باید انتقادی هم نسبت به نگهداری این پله‌های مکانیزه مطرح کرد؛ این پله‌ها از نظر پاکیزگی و بهداشت محیطی نمره منفی دارند و نیز قطعات جانبی مانند ورق‌های حایل آنها به دلایل مختلف کنده شده که باید اقدامات فوری برای آن‌ها صورت گیرد.

انتظار شهروندان در دوره مدیریت کنونی شهرداری تهران که عملگرایی و رفع مشکلات شهری را در دستور کار دارد، این است که تا حد امکان در حوزه خدمات و رفاه شهری با کمترین اشکالات مواجه شوند، انتظاری به حق که قطع به یقین از سوی مسئولان و مدیران شهری تحقق خواهد یافت.

حذف دلالان ارائه برخی از خدمات شهری به شهروندان در دستور کار شورای شهر است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: متروی تهران شهرداری تهران متروی تهران شهرداری تهران پله های برقی ارائه خدمات خدمات شهری راه اندازی عابر پیاده پله ها برقی رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • مافیای خودرو تلاش می‌کند مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور شود
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • مرگ موتورسوار در کورس با پراید/ فوت عابر پیاده در پی فرار راننده مقصر
  • دو تصادف منجر به فوت در دو نقطه از شهر تهران
  • دو تصادف فوتی در دو نقطه از شهر تهران
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟