Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  علیرضا ارجمندی،مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه اشتغال استان  که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: ۳۱۰ هنرمند انگشترساز قمی اعلام آمادگی کرده‌اند که می‌توانند در بازار شمسه فعالیت کنند که این بازار ظرفیت ۵۰۰ واحد تجاری را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: بر اساس توافقات صورت گرفته با بانک شهر، این بانک برای ارائه تسهیلات بانکی با کمترین سود به هنرمندان انگشترساز قمی آماده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم ادامه داد: نبود پله برقی تنها مانع بازگشایی این واحد‌ها بود که ما از شهرداری درخواست کرده‌ایم سرویس پله برقی بازار شمسه را راه‌اندازی کند، زیرا انگشترسازان قمی برای رفتن به این بازار خواستار راه‌اندازی پله برقی هستند و به دلیل طبقات زیادی که این بازار دارد سرویس پله برقی از نیاز‌های هنرمندان و بازدیدکنندگان از این بازار است.

او تصریح کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده ساخت پله برقی‌ها چند میلیارد تومان هزینه دارد که امیدواریم شهرداری این کار را انجام دهد، زیرا از ۵۰۰ واحد تجاری این بازار تقریبا ۲۰۰ واحد برای شهرداری قم است.

ارجمندی گفت: در دو ماه گذشته ما مکاتبات زیادی با شهرداری داشته‌ایم، اما متاسفانه هیچ همکاری از جانب شهرداری در رابطه با ایجاد سرویس پله برقی بازار شمسه با ما نشده است.

او در پایان اظهار کرد: راه‌اندازی بازار شمسه علاوه بر افزایش اشتغال، ظرفیت‌های توریست پذیری استان را هم افزایش می‌دهد و این بازار می‌تواند یکی از مراکز اختصاصی سنگ‌های زینتی و انگشترسازی باشد.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگشترسازی صنایع دستی بازار شمسه پله برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سگ‌های ولگرد نیز باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که واکسیناسیون برای آنها انجام شود.

وی بیان داشت: قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است اما دامپزشکی برای واکسینه کردن سگ‌های ولگرد در صورت جمع آوری توسط شهرداری، آمادگی کامل دارد.

رجایی فر تصریح کرد: دامپزشکی همچنین با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد، برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمانی دامپزشکی، واکسینه کردن سگ‌های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است، گفت: با این حال در راستای سلامت مردم، دامپزشکی سگ‌های ولگرد را نیز در صورت جمع آوری در یک محل واکسینه می‌کند.

رجایی فر اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

کد خبر 6090026

دیگر خبرها

  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت