Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام اینکه از 501 دستگاه پله برقی پل‌های هوایی تهران فقط 10 درصد یعنی حدود 50 پل، سالم و در دسترس شهروندان هستند، از برنامه 4 ماهه سازمان زیباسازی برای ایمن سازی و راه اندازی پل‌های عابر پایتخت خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مهـدی قربانی، با عذر خواهی از مردم تهران به خاطر وضعیت نامناسب پل‌های هوایی،اضافه کرد: سازمان زیباسازی تهران از اول فروردین 1401 پل‌ هوایی شهر را از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تحویل گرفته تا بعد از رفع عیب و ایمن سازی، آنطور که در شأن شهروندان است، پل‌ها را دراختیار مردم قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با ارائه آماری از وضعیت پل‌های هوایی تهران گفت: طی کارشناسی‌های صورت گرفته از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران از 501 پله برقی استفاده شده در پل‌های هوایی تهران، 201 یونیت معادل 48 درصد خاموش هستند. از 52 درصد باقی مانده هم تقریبا 42 درصد ایمنی پایینی دارند که با توجه به خطرناک بودن این پله‌ها برای شهروندان، خاموش بودنشان ضروری است و باید حتما پس از تامین قطعات و ایمن سازی، مورد بهره برداری قرار بگیرند. با این حساب در مجموع، 10 درصد پله‌های برقی پل‌های هوایی شهر تهران سالم، روشن و در دسترس شهروندان قرار دارند.   قربانی با توضیح دلیل خاموشی پله‌های برقی پل‌ها گفت: این پله‌ها در صورت ناایمن بودن، بسیار خطرناک هستند و حتی می توانند جان شهروندان را به خطر بیندازند. به همین دلیل شهرداری برای حفظ سلامت مردم تا رفع عیب و ایمن سازی، پله‌ها را خاموش کرده است.   معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران در ادامه از برنامه 4 ماهه سازمان برای ایمن سازی و راه اندازی پله‌های برقی پل‌های هوایی پایتخت رونمایی کرد و توضیح داد: با تلاش 24 ساعته پای این پروژه خواهیم بود تا بتوانیم اتفاقی که در شان شهروندان و مد نظرمدیریت شهری است را رقم بزنیم. بر همین اساس، ماهانه 25 درصد این پل‌ها را رفع عیب، روشن و ایمن سازی خواهیم کرد و خاموشی پله‌های برقی پل‌ها را به حداقل ممکن می‌رسانیم.   قربانی ضمن عذرخواهی از مردم تهران به‌خاطر وضعیت نامناسب پل‌های هوایی، درباره تامین قطعات معیوب یونیت‌ها گفت: این پل‌ها در بازه زمانی مختلف خریداری شده‌اند؛ بنابراین برای تامین قطععات پله‌هایی که قدیمی‌تر بوده و از خارج کشور خریداری شده‌اند باید قطعات وارد کنیم. همچنین به دلیل اینکه یونیت‌ها از شرکت‌های مختلف تهیه شده‌اند، قطعاتشان نیز طبیعتا باید از شرکت‌های مختلف ایرانی و خارجی تهیه شود. به هر حال با وجود برخی مشکلات در این راه، بن بستی برای ایمن سازی و راه اندازی پل‌های هوایی نداریم.   انتهای پیام/
 منبع: همشهری آنلاین

منبع: دانا

کلیدواژه: پل های هوایی تهران پله های برقی پل ها برقی پل های هوایی سازمان زیباسازی راه اندازی پل ایمن سازی شهر تهران پله برقی پله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود