Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، رضا ناصری سرای سرپرست مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی در برنامه تهران ۲۰ شبکه پنج سیما، راه اندازی سامانه‌های ۱۳۷و ۱۸۸۸را از اتفاقات خوب شهرداری تهران عنوان کرد و گفت: این دو سامانه با بیش از پانزده سال فعالیت توانستند مشارکت مردم را جلب و به سمت توسعه حرکت کنند.

او با اشاره به یکپاچه سازی سامانه‌های ۱۳۷و ۱۸۸۸ به دلایل و ضرورت ادغام سامانه‌ها افزود: این سامانه‌ها در سال‌های اخیر علی‌رغم نکات مثبت و اتفاقات خوبی که رقم زدند، نقاط ضعفی را هم داشتند که نارضایتی‌هایی را در بین شهروندان ایجاد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این نقاط ضعف، می‌توان به زمان طولانی برای برقراری ارتباط و ثبت درخواست و سردرگمی شهروندان اشاره کرد.

سرپرست مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی شهرداری تهران ادامه داد: اما در کنار این نقاط ضعف، سامانه‌های ۱۳۷و ۱۸۸۸ از نقاط قوتی هم برخوردار بودند. قدمت بالای سامانه‌ها، جذب بیش از ۴ میلیون مخاطب با شماره یکتا، آشنایی نیمی از شهروندان با این دو سامانه به ویژه سامانه ۱۳۷ و اینکه در بسیاری از مواقع سامانه‌ها باعث استیفای حقوق شهروندان شده بودند، ظرفیت خوبی را در اختیار ما قرار داد.

در سامانه ۱۳۷ پلاس امکانات جدیدی به شهروندان معرفی شده است

وی بیان کرد: با توجه به موارد فوق، تلاش کردیم با شناسایی نقاط قوت و ضعف سامانه‌ها، اعتماد شهروندان و مشارکت آنها در اداره شهر را بازگردانیم. از همین رو به این نتیجه رسیدیم که درگاه و مسیر ارتباطی یکپارچه‌ای را ایجاد کنیم تا شهروندان سریع‌تر، راحت‌تر و بدون دغدغه درخواست‌های خود را از شهرداری مطالبه کنند. لذا با ادغام دو سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸، سامانه جدید ۱۳۷پلاس را راه‌اندازی کردیم که در این سامانه امکانات جدیدی به شهروندان معرفی شد.

ناصری سرای در پاسخ به پرسش که با راه‌اندازی ۱۳۷ پلاس، سرنوشت سامانه ۱۸۸۸ چه می شود؛ یادآور شد: در واقع ما یک سامانه جدید را به مردم معرفی کردیم اما بخش دریافت شکایات همچنان در سامانه جدید وجود دارد و شکایات مردمی هم درکنار بخش پیام‌های خدماتی دنبال می‌شود. ضمن اینکه برای بخش شکایات از ظرفیت سازمان بازرسی و ظرفیت خود مناطق هم استفاده می‌کنیم تا به گلایه‌های مردم رسیدگی شود.

استفاده از ظرفیت سازمان بازرسی شهرداری در کیفی سازی خدمات

او با اشاره به بحث نظارت و کیفی سازی رسیدگی به پیام‌ها تاکید کرد: سابق بر این سامانه ۱۳۷ موضوعات فوریتی و سامانه ۱۸۸۸ هم شکایات مردمی را دریافت و به مناطق، نواحی، سازمان‌ها و شرکت‌های مرتبط منتقل می‌کرد. با توجه به اینکه سامانه‌ها زیر مجموعه سازمان بازرسی شهرداری هستند، ما در سامانه جدید از ظرفیت سازمان بازرسی درجهت کیفی سازی این خدمات استفاده می‌کنیم. بدین صورت که در ۱۳۷پلاس علاوه بر اینکه درخواست‌ها و مطالبات مردم دریافت می‌شود، کیفیت انجام کار توسط واحدهای اجرایی اعم از پیمانکار، منطقه، ناحیه و ... مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

سرپرست مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی یکی دیگر از ویژگی‌های سامانه ۱۳۷پلاس را قابلیت رهگیری پیام توسط شهروند عنوان کرد و گفت: این حق مردم است که از نتیجه پیام خود آگاه باشند. در سامانه جدید، سیستم رهگیری پیام راه‌اندازی شده و مردم می‌توانند وضعیت پیام خود را در مراحل مختلف مشاهده کنند. در فرایند رسیدگی به پیام اگر عدم رضایت از انجام کار مربوط به عوامل شهرداری یا قصور نیروهای اجرایی باشد، این موارد پیگیری می‌شود و اگر موضوع اساسا مربوط به شهرداری نباشد، ضمن هدایت شهروند، پیام در مرحله اجرا متوقف خواهد شد.

سامانه ۱۳۷پلاس در حال پوست اندازی است

او  افزود: سامانه ۱۳۷ پلاس درحال پوست اندازی است و ما به دنبال ارتقاء کیفیت رسیدگی به پیام‌های شهروندان هستیم تا مردم حس کنند به آنها توجه شده است. ما دنبال این هستیم که هم بستری برای مطالبه گری ایجاد کرده باشیم و هم به توسعه شهر کمک کنیم.

ناصری سرای بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی و راه‌اندازی نرم افزارهای واحد در ارائه خدمات به شهروندان را از تجربه‌های موفق ملی و بین‌المللی عنوان کرد و ادامه داد: یکی از نرم افزارهایی که در سال‌های گذشته برای ارائه خدماتی همچون طرح ترافیک، توسط شهرداری به مردم تهران معرفی شد. «تهران من» بود که در دوره جدید مدیریت شهری نگاه‌ها به این نرم افزار تغییر کرد و «تهران من» به عنوان یک درگاه واحد که تمام خدمات مورد انتظار شهروند را ارائه می‌دهد در نظر گرفته شد. از همین‌رو سامانه «۱۳۷پلاس» نیز در اپلیکیشن «تهران من» بارگذاری شده و در دسترس شهروندان قرار گرفته است.

او در پاسخ به سوال یکی از همکاران سامانه در خصوص دلیل انتقال تلفن‌های ۱۳۷ از مرکز به نواحی بیان کرد: در این رویکرد سیستم مدیریت شهری به دنبال این بود که ظرفیت بیشتری برای پاسخگویی به شهروندان اختصاص دهد و این پاسخگویی توزیع شده باشد. همچنین اگر در منطقه یا ناحیه‌ای سیستم پاسخگویی دچار اختلال شد سایر مناطق و نواحی بتوانند پاسخگوی تماس شهروندان باشند که به نظر نیز این رویکرد منطقی و آگاهانه است.

توصیه به ثبت درخواست‌ها در بستر فضای مجازی است

ناصری سرای همچنین موضوع کمبود نیروهای اپراتوری به ویژه در شیفت شب را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: در حال حاضر خواسته‌های مردمی افزایش یافته است، البته ما هم متناسب با این افزایش درخواست‌ها به دنبال توسعه سیستم هستیم. اما به هر حال ظرفیت نیروی انسانی محدود است و ما یک تعداد پیام مشخصی را می‌توانیم ثبت و به واحدهای مربوطه هدایت کنیم، لذا توصیه ما به شهروندان این است که درخواست‌های خود را در بستر فضای مجازی ارسال کنند. چرا که در فضای مجازی این محدودیت وجود ندارد و شهروندان علاوه براینکه می‌توانند راحت‌تر پیام خود را انتقال دهند، امکان الصاق عکس و فیلم و پیگیری پیام نیز برای آنها فراهم می‌باشد.

ارائه خدمات در بستر ۱۳۷ در همه مناطق یکسان است

سرپرست مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی با اشاره به گلایه یکی از شهروندان در برنامه تهران ۲۰ مبنی بر عدم توجه به پیام‌های مناطق حاشیه‌ای تهران تاکید کرد: در هر منطقه از شهر تهران ممکن است تعداد پیام‌ها متناسب با ظرفیت منطقه متفاوت باشد اما کیفیت ارائه خدمات در بستر ۱۳۷ در همه مناطق یکسان است و اتفاقا در مناطق حاشیه‌ای هم مسئولان و هم شهرداران آنها از دغدغه بیشتری برای رسیدگی به معضلات مردم برخوردارند.

او بحث گلایه از خاموشی پله برقی‌های سطح شهر را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: مشکل خاموشی پل‌های مکانیزه یکی از موضوعات پر تکرار در سامانه ۱۳۷ بود و در مدت اخیر هم تعداد ۱۱۲۵ پیام در خصوص خاموشی پله‌های برقی به ثبت رسیده بود.

۹۵ درصد پله‌های برقی تا یک ماه آینده فعال می‌شود

ناصری سرای با بیان اینکه موضوع پل‌های مکانیزه در مدیریت شهری دنبال شده و به نتایج خوبی هم رسیده است، افزود: در سطح شهر تهران ۴۸۴ پله برقی نیاز به راه اندازی و تعمیر داشت  که هم‌اکنون ۳۲۷ پله برقی آماده کار شده و در یک ماه آینده نیز ۹۵ درصد پله‌های برقی فعال خواهد شد. علت ۵ درصد باقی مانده هم به دلیل عدم امکان تامین قطعات مورد نیاز برای راه‌اندازی این پل‌ها است.

سرپرست مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی در ادامه به برخی از موضوعات پرتکرار و دارای فراوانی در سامانه ۱۳۷پلاس اشاره کرد و یادآور شد: از زمان راه‌اندازی سامانه جدید، موضوع طعمه گذاری موش و آلودگی صوتی ناشی از ساخت و ساز هر کدام با بیش از ۲ هزار پیام، سد معبر دستفروشان و وانتی‌های دوره گرد با ۱۹۵۷ پیام و ترکیدگی لوله آب باغچه با ۱۶۸۰ پیام جزو پیام‌های پرتکرار ثبت شده در این سامانه بوده‌اند.

او همچنین از اضافه شدن آیتم زمان‌بندی رسیدگی به پیام‌ها در سامانه ۱۳۷ پلاس در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد: کاری که دارد انجام می شود این است که با توجه به پراکندگی موضوعات در مدیریت شهری برای هر کدام از پیام‌ها یک بازه زمانی را در نظر بگیریم تا شهروند در برنامه زمان‌بندی مشخص پیام خود را پیگیری کند.

منبع:خبرگزاری شهر

کد خبر 680765 برچسب‌ها شهردارى تهران تهران پله برقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران تهران پله برقی مدیریت شهری و نظارت همگانی رسیدگی به پیام سازمان بازرسی سامانه ۱۳۷ ارائه خدمات سرپرست مرکز سامانه جدید ناصری سرای درخواست ها راه اندازی پیام ها سامانه ها پیام خود پله برقی ۱۳۷ پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند

بزرگترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.

به گزارش ایسنا، بزرگترین نمایشگاه خودروی چین روز پنجشنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین های خودرو، جدیدترین خودروهای الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضعیت کاملاً الکتریکی قرار دارد.

برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است  ۱۱۷ مدل جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در حالی که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.

این نمایشگاه که تا اوایل ماه آینده برگزار می‌شود، در حالی برگزار شده که فروش خودروهای انرژی نو در اوایل آوریل به نقطه عطفی رسید و بیش از ۵۰ درصد از خودروهای فروخته شده در چین را تشکیل داد. خودروسازان تلاش می‌کنند با اعلام مدل‌های جدیدتر و ارزان‌تر و تبلیغات، از یک جنگ قیمتی یک ساله که حاشیه سود را کاهش داده  و فروش افزایش یافته است، عقب نمانند.

در نمایشگاه خودروی پکن، بدون شک علاقه‌ای به خودروهای بنزینی نیست. ویلیام لی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت چینی خودروهای برقی نیو به رویترز گفت همه به دنبال جدیدترین فناوری‌ها در هوشمندسازی و خودروهای برقی هستند. اگر به این نمایشگاه سری بزنید دیگر در مورد خودروهای برقی شک نخواهید کرد زیرا این در واقع آینده نیست، بلکه همان چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ازدحام جمعیت غرفه‌های تولیدکنندگان چینی مانند بی‌وای‌دی و شرکت تازه وارد در صنعت شیائومی قابل ملاحظه است. لی جون، مدیرعامل شیائومی گفت که تعداد سفارش‌های ثبت‌شده برای سدان SU۷ اسپورت این شرکت به ۷۵ هزار و ۷۲۳ دستگاه رسیده است.

بی‌وای‌دی، بزرگ‌ترین سازنده خودروهای برقی جهان، برندهای پریمیوم یانگ‌وانگ و دنزا خود را به‌شدت تبلیغ کرد و سعی داشت تصویر خود را به عنوان یک خودروساز ارزان‌قیمت از بین ببرد. همچنین Ocean-M، یک هاچ بک دیفرانسیل عقب اسپرت با قیمت ۲۰ هزار و ۶۹۹ تا ۲۷ هزار و ۵۹۸ دلار آمریکا را اعلام کرد که اولین خودروی تولیدشده بر روی پلت فرم جدید تمام الکتریکی خواهد بود. این خودروی سایز متوسط طبقه متوسط چین را هدف قرار می‌دهد و بسیار کمتر از قیمت خودروهای برقی رایج در آمریکای شمالی و اروپا به فروش می‌رسد.

خودروسازان خارجی که در تلاش برای بازنشانی راهبردهای خود در چین هستند، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید و تحقیقات محلی اعلام کردند و نیسان موتور و مزدا موتور ژاپن از خودروهای طراحی‌شده برای رانندگان چینی رونمایی کردند.

خودروساز آمریکایی جنرال موتورز برای اولین‌بار خودروهای موتورهای سنتی را از خط تولید خود کنار گذاشت، در حالی که مرسدس بنز آلمان با نمایش تعداد انگشت شماری از خودروهای برقی جدید، شایعات مبنی بر کنار گذاشتن برقی‌سازی را رد کرد.

تسلا دوباره از نمایشگاه صرف نظر کرد. آخرین شرکت آن در نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ بود.

رئیس شرکت خودروسازی گریت وال موتور گفت با ورود صنعت خودروسازی چین به عصر جدیدی از جهانی‌شدن و قدرت رو به رشد برندهای داخلی چینی، حرکت وسایل نقلیه چینی به صحنه جهانی نیز به روند جدیدی تبدیل شده است. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته طراحی شده داخلی مشابه فناوری خودران تسلا (FSD) نیز توسط چندین خودروساز به‌عنوان نقاط کلیدی فروش به بازار عرضه شد.

بی‌وای‌دی اعلام کرد که در سه ماهه دوم دو مدل  را در بازار انبوه سری Dynasty و Ocean مجهز به سیستم کمکی رانندگی پیشرفته خود (ADAS) عرضه خواهد کرد، در حالی که اکسپنگ گفت که به طور مداوم نرم‌افزار را با سرعتی فوق‌العاده سریع ارتقا خواهد داد که آن را از رقبا جلوتر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خودروسازی چینی گروه گاک اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۵ مدل‌های پرچمدار مجهز به سیستم پیشرفته همیار راننده(ADAS) هوآوی را روانه بازار خواهد کرد. این یکی از هفت برند خودروساز دولتی است که برای استفاده از فناوری ADAS هوآوی با هوآوی همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت